2012. október 1., hétfő

JáTéK, JáTék, jáTÉK! Méghozzá NÉGY nyereménnyel! :)

 Ha részt szeretnél venni a nyereményjátékban, akkor a következőt kell tenned:
1. Látogass el a facebook oldalamra (--> https://www.facebook.com/pages/ÉkSzerető-kreatív-drót-gyöngy/255732374487230)
2. A nyereményjáték alkalmazásban add meg annak a nyereménynek a számát, amit nagyon szeretnél megkaparintani :-) Ezután írd be az e-mailcímed és kattints a küldés gombra!
3. "Megosztás" - a gigantikus méretű menüpontra kattintva bebiztosítod a játékban való részvételedet!

A sorsolás időpontja: 2012.10.15.

...és most lássuk a nyereményeket:
1. Az első nyeremény egy medál, ami akasztóval együtt 5 cm hosszú és 3 cm széles. A közepén egy csepp alakú csiszolt kristálygyöngy függ, az alsó csigákat pedig apró rózsakvarcok díszítik. Az ezüst színű lánc hossza delfinkapoccsal együtt 52 cm.
2. A második nyeremény egy kétrészes szett :-) A medál és a fülbevaló is 5 cm hosszú és 3 cm széles. Fekete ékszerdrótból készültek, középen fazettált kék akril gyöngy díszíti őket. A medál fekete organzaszalagon függ, melynek hossza delfinkapoccsal együtt 50 cm.
3. Aki a harmadik nyereményért pályázik, egy háromrészes szettért száll versenybe. A medál 45 cm-es láncon függ, közepét cseresznyekvarcból készült gyöngy díszíti, akasztóval együtt 4 cm hosszú és 2 cm széles. A fülbevalót és a karkötőt szintén cseresznyekvarc és csepp alakú csiszolt kristályok díszítik. A fülbevaló hossza (akasztó nélkül) 5 cm. A karkötő T-kapoccsal záródik, a hossza: 19 cm.
4. A negyedik nyeremény egy kulcstartó, halványlila turmalinnal és csiszolt cseppel :-)
5. Ha mind a négy nyereményért versenybe szállnál (akkor ezt a válaszlehetőséget válaszd facebookon).



Mire jó a cseresznyekvarc
"A cseresznyekvarc, vagy másképpen eperkvarc a hegyikristály egyik változata, amely magában hordozza a kristályok általános tulajdonságait. Színeinél fogva amely nagyrészt rózsaszínes, néhol barnás esetleg fehérbe átmenő árnyalattal, legerőteljesebb hatást a szívcsakrához csatlakozva fejti ki.

Lelki gyógyhatása:A cseresznyekvarc növeli a koncetrációs képességünket, kitűnő választás a tanulás hatékonyabbá tételéhez. Növeli a szeretet irányi igényünket, illetve a szeretni tudásunkat. Fokozza a szerelmi vágyat és segít harmonikusabbá tenni szerelmi viszonyunkat. Segítségével felismerhetjük belső igényeinket és megtanulhatjuk integrálni azokat. Ez javítja életminőségünket, és fokozza életörömünket.
Enyhíti a szorongást.

Testi gyógyhatás:
Erősíti az immunrendszert, még a fertőzés kezdeti szakaszában képes megakadályozni a betegség kitörését. Szabályozza a vérkeringést.
Csillagjegyei:
Mérleg
Csakrái:
Szívcsakra


Mire jó a turmalin?
Sokszínű kristályos bór-szilikát, színadó anyagai a króm, mangán, kobalt, nikkel és a titán. Dörzsölés által elektromossággal töltődik fel. Enyhe fertőtlenítőként ismert.
Gyógyhatás: csontváz, hormonok, immunrendszer, ízületi gyulladások, kötőszövet, máj, menzesz, méregtelenítés, nemi betegségek, nyirok, rák (előstádiumban), röntgensugárzás, szív, TBC, terhesség, termékenység, vérmérgezés
Lelki gyógyhatás: akaraterő, alvás, bosszúságok, csalódás, félelem, kapcsolatok, kezdeményezés, kifejezőkészség, koncentráció, önbecsülés, passzivitás, pszichoszomatikus betegségek, szexuális problémák, szorongások, világosság.

További képek: 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése